0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Hozee Титанов Стоманена Гривна Магнити, Стилен намалява Умората, Гривни, магнитна терапия и Облекчаване на Болки в Ставите за Работа

Hozee Титанов Стоманена Гривна Магнити, Стилен намалява Умората, Гривни, магнитна терапия и Облекчаване на Болки в Ставите

BGN 23.28
Налично за поръчка

Наличност

Не е достъпно за пациентите със сърдечни стимулатори или хирургични вмешательств2. Този магнит не може да осъществи контакт с електронни продукти, като например магнитни карти (банкови карти, автобусни карти, студентски билети), мобилни телефони, компютри и т.Подобрете качеството на съня : Титан стоманена гривна ще помогне за подобряване на кръвообращението, на баланса, и за подобряване на съня, което ще ви накара да се почувствате по-добре. Сигурна облекло : аналгетичен гривна от безопасни титанов стомана и магнитен материал прави не е нужно да се притеснявате за дразнене на кожата или алергични реакции. Използването на бижута е едновременно красив и щедър, както и спомагателни магнитотерапией и има две цели. Стилен дизайн : толкова модерен и красив, че никой не би помислил за това като за маншет за отслабване, който може да ви накара да изглеждате по-различно. Лесно се съчетава : Елегантен магнитен дизайн на гривната я прави лесно сочетающимся с вашата различна дрехи, които могат да се носят във всеки случай.28 іпХарактеристика : 1.Спецификация : Тип елемент : Магнитен браслетматериал : титановая стомана, Размер на магнита прибл.Лесно се съчетава : Елегантен дизайн магнитни гривни го прави лесно сочетающимся с вашата различна дрехи, които могат да се носят по всякакъв повод.Функция : 1.Той оказва помощно действие при ревматоиден артрит, шийните спондилезе, ишиас, дисменорея, анемия и др, като по този начин намаляване на болки в ставите.Облекчаване на болката : Ультрапрочный магнитотерапевтический гривна помага за облекчаване на болки в ставите и запястном канал, за намаляване на умората и мускулната стянутость. Облекчаване на болката : благодарение на силен протоколи " той насърчава и облекчава артрит. Подобрете качеството на съня : Титан стоманена гривна ще помогне за подобряване на кръвообращението, на баланса, и за подобряване на съня, което ще ви накара да се почувствате по-добре., са Предпоставка списък : 1 х Магнитна гривна. Помогнете подобряване на метаболизма и намаляване на пролетта е подходящ за тълпата и въпроси, които изискват внимание : 1.Сигурна облекло : Аналгетичен гривна от безопасни титанов стомана и магнитен материал прави не е нужно да се притеснявате за дразнене на кожата или алергични реакции. За облекчаване на умора и 2.

Декларирани характеристики

Item Type:
Magnetic Bracelet
Material:
Titanium Steel, Magnet
Size:
Approx. 21.5 x 0.7cm / 8.46 x 0.28in
Characteristic:
1. Relieve fatigue :
2. Analgesic:
Through a strong magnetic field, it promotes and relieves arthritis. It has an auxiliary effect on rheumatoid arthritis, cervical spondylosis, sciatica, dysmenorrhea, anemia, etc., thereby reducing joint pain.
3. The use of jewellery is both beautiful and generous, as well as auxiliary magnetic therapy, and has two purposes. :
4. Help promote metabolism and reduce weight :
Not suitable for the crowd and matters needing attention:
1. Not accessible to patients with pacemakers or surgery :
2. This magnet cannot be in contact with electronic products such as magnetic cards (bank cards, bus cards, student cards), mobile phones, computers, etc. :
Package List:
1 x Magnetic Bracelet :

Добавки за продукти