0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Твърд диск, твърд диск Удобен SATA3.0 SSD Добра производителност за съхранение на резервно копие на файловете за OS X(#2)

Твърд диск, твърд диск Удобен SATA3.0 SSD Добра производителност за съхранение на резервно копие на файловете за OS X(2)

BGN 17.59
Налично за поръчка

Наличност

Документи, План за евакуация, ще бъдат доставени за вас само чрез електронна поща на адреса, асоцииран с вашия акаунт и можете да ги намерите в центъра за съобщения на вашия акаунт в съобщенията на купувача/продавача.Ако вашият диск спре да работи, план за възстановяване след бедствие ще се опита да възстанови данни от излезли от строя диск, и възстановените данни ще бъдат върнати на носител или чрез сигурна облачное за съхранение на данни.Се прилага за новите твърди дискове на всяка марка при покупка в рамките на 30 дни (разписката трябва да се запази за покупки не е една и съща сделка).Безплатна доставка за възстановяване на данни в лабораторията; 24/7 онлайн следене на състоянието на нещата.Ако вашите данни няма да бъдат възстановени, ще получите парите си обратно. 【Практичност】Преносим твърд диск, здрав и практичен, може да се съхранява много от любимите си снимки, видео, документи. 【Функция】 Вътрешни твърди дискове, с малки размери, лесни за носене и съхранение, удобни за употреба и с добра производителност. 【Многовариантен избор】 Има 8 G//60 G/120 G/240 G/480 G/1 T няколко резервоари за избор, за да отговарят на вашите различни нужди. 【System】 твърд диск, подходящ за win 98 SE / ME / 2000 / Vista / WINXP / 7/8/10 / OS X 8.6 / 2.4 или по-висок. 【Прилагането на】 твърд диск, съвместим с вашия лаптоп/настолен КОМПЮТЪР/за OS X, не е нужно да инсталирате софтуер, просто включете го и го използвайте.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти