0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Сгъваема Мивка, Здрав Пластмасов Леген Практичен за Измиване на Лицето за Измиване на краката, за Измиване на зеленчуци(голям)

Сгъваема Мивка, Здрав Пластмасов Леген Практичен за Измиване на Лицето за Измиване на краката, за Измиване на зеленчуци(голям)

BGN 25.44
Налично за поръчка

Наличност

Преносим мивка е изработен от висококачествена пластмаса и гума, здрав и издръжлив, може да се използва много пъти и е икономически ефективно.Долу има магнит, който може да се приложи към някои магнитен неща, което е удобно за използване.Той е подходящ за измиване на лицето, на краката, зеленчуци и т.н. Това е задължителен предмет за пътуване на открито.Ергономична дръжка дизайн осигурява удобен захват и е изключително удобен и трудозатратна в употреба.Сгъваема конструкция, лесен за употреба и няма да заема много място, когато не се използва, можете да поставите в чантата си, да носите със себе си.Функция : 1. Преносим мивка е изработен от висококачествена пластмаса и гума, здрав и издръжлив, може да се използва много пъти и е икономически ефективно.2. Сгъваема конструкция, лесен за употреба и няма да заема много място, когато не се използва, можете да поставите в чантата си, да носите със себе си.3. Долу има магнит, който може да се приложи към някои магнитен неща, което е удобно за използване.4. Ергономична дръжка дизайн осигурява удобен захват и е изключително удобен и трудозатратна в употреба.5. Подходящ за измиване на лицето, на краката, зеленчуци и т.н. Това е задължителен предмет за пътуване на открито.Спецификация : Тип елемент : Сгъване ВаѕіпМатериал : гума, пластмаса, магнит Списък на опаковките : 1 x Folding Basin.

Декларирани характеристики

Item Type:
Folding Basin
Material:
Rubber, Plastic, Magnet
Package List:
1 xFolding Basin :

Добавки за продукти