0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Пластмасов Дъждовна Кутията за Контрол на достъпа до Врати, Капак/Дъждовна покритие за Машини за Контрол на Достъпа / Машини за Обслужване

Пластмасов Дъждовна Кутията за Контрол на достъпа до Врати, Капак/Дъждовна покритие за Машини за Контрол на Достъпа /

BGN 11.59
Налично за поръчка

Наличност

Водоустойчив, взривозащитен, слънцезащитен крем, UV защита, по-добре може да защити господаря.Изработен е от пластмаса с висока твърдост PV, безопасно и трайно, с дълъг срок на служба.Изглежда просто, удобно и красиво.Добър на допир, лесен за работа и използване.Този дъждобран подходящ за много видове устройства за пръстови отпечатъци, клавиатури, контрол на достъпа, присъствието машина, крилото на звънене и т.н. Лесна и бърза настройка,просто покрийте дъното с лепило(не е включена в комплекта), и здраво да я залепите на стената.Изработен е от пластмаса с висока твърдост PV, безопасно и трайно, с дълъг срок на служба.Водоустойчив, взривозащитен, слънцезащитен крем, UV защита, по-добре може да защити господаря.Изглежда просто, удобно и красиво.Добър на допир, лесен за работа и използване.Този дъждобран подходящ за много видове устройства за пръстови отпечатъци, клавиатури, контрол на достъпа, присъствието машина, крилото на звънене и т.н. Лесна и бърза настройка,просто покрийте дъното с лепило(не е включена в комплекта), и здраво да я залепите на стената.

Декларирани характеристики

Condition:
Brand New
Material:
PV Plastic
Color:
Transparent
Inner Diameter:
103mm/4.1inch
Outer Diameter:
140mm/5.5inch
Height:
70mm/2.8inch
Depth:
105mm/4.1inch
Thickness:
4mm/0.2inch
Package list:
1 x Rain Cover :
Installation Method:
Purchase AB glue (or glass glue) on the market, evenly coat the bottom of cover with glue and evenly paste the edge of the cover on the wall.Press it by hand for a few minutes and then stick it firmly (glass glue takes about 30 minutes). :

Добавки за продукти