0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Shipenophy Finger Sizing Measuring Stick е Ефективен Инструмент Sizer Mandrel Jewelry Sizer Професионален Икономичен Здрав за Професионалист(Meidu Ring Stick)

Shipenophy Finger Sizing Measuring Stick е Ефективен Инструмент Sizer Mandrel Jewelry Sizer Професионален Икономичен Здрав

BGN 27.75
Налично за поръчка

Наличност

Маркова Новост : 100% чисто нов и високо качество.ТОЧНОСТ : Осигурява по-бързи и точни резултати за вас, лекота на използване и резултатите от ast.ИЗПРАЩАНЕ : Беседки, използвани в бижутата и ремонт за измерване, калибриране и увеличаване на пръстените дори при намотка тел.ГЛАВАТА на ЧУКА : Главата на чук, помагат да се избегнат драскотини, при работа с бижута, метал и т.н., ЛЕКОТА НА УПОТРЕБА : Необходимия набор от инструменти за професионални и начинаещи, предназначени за работа с тел,занаятчийска тел, метална обвивка и тел за бижута, лесен за употреба. 100% ново най-високо качество.Глави на чукове помагат да се избегнат драскотини, при работа с бижута, метал и т.н. е Изработена от материали от неръждаема стомана, притежава устойчивост на корозия, устойчивост на топлина, нискотемпературен издръжливост и по-добри механични свойства.Осигурява по-бързи и точни резултати за вас, лесно за използване.Беседки, използвани в бижутата и ремонт за измерване, калибриране и увеличаване на пръстените дори при намотка тел.

Декларирани характеристики

Condiiton:
100% Brand New
Color:
Sliver
Material:
Stainless steel materials
Measurement error:
0.1mm
Range:
1-33
Size:
 As shown in the picture
Package Included:
1 x Tool :
Notice:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering. :
Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures. :
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Добавки за продукти