0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Принцеса Замък на Детето Месечна крайъгълен камък Одеало, Розово Карета и Облаци Одеяло, 47x40 инча (а) Фотография Одеяло, Baby Shower Newmom Подарък, Мека Кърпа Одеяло за Отгл?

Принцеса Замък на Детето Месечна крайъгълен камък Одеало, Розово Карета и Облаци Одеяло, 47x40 инча (а) Фотография Одеяло,

BGN 28.32
Налично за поръчка

Наличност

❤Висококачествен материал : Нашето детско одеало milestone-това е 100% полиестер, полиестер плат не е лесно морщится, отлично качество, мека, удобна и приятна за кожата.Нашите продукти са отпечатани с професионално високотехнологичните цифрово оборудване, а моделите се получават ярки.След това снимките ще се открояват на общия фон. ❤Дайте воля на творчеството : 47x40 инча, ни одеяло milestone-с перфектен размер и достатъчно големи, за деца от 0 до 12 месеца.Можете да използвате всеки подпори, за да се подчертае възраст на вашето дете, и да използвате собствените си творчески потенциал, за да се създаде уникални спомени, които принадлежат на вас и вашето дете. ❤Страхотен подарък : Това е практично одеяло, и разполага с широка гама от приложения, като например фото подпори, одеало, детски душ, покриване на чадър и т.н., Здрава и супер меки, това наистина е един страхотен подарък за бебета и майки. ❤Бъдете свой фотограф : Можете да правите снимки по всяко време и навсякъде с нашия одеяло milestone, без да се навлиза в фотостудию.Тъй като децата растат много бързо!Понякога ви липсва им в миг на око.На снимките-това е най-добрият начин да се улови скъпоценни мигове на вашите деца, и да се снимат с нашите одеяло milestone-вашият най-добър избор.Това е удобен начин да следите развитието на вашето бебе, да уловя и да се създаде първата година вечна памет на детето, както и да го споделите в социалните мрежи. ❤Бъдете щастливи : Пожелавам ви прекрасни покупки.Насладете се на времето си!.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти