0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Зарядно злато риф АЛЕКС кръг събира плочи с гальванизируя дюзи 13 инча модерен за украса на сватбено тържество за празника на 6-PACK (злато)

Зарядно злато риф АЛЕКС кръг събира плочи с гальванизируя дюзи 13 инча модерен за украса на сватбено тържество за празника

BGN 19.19
Налично за поръчка

Наличност

★ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ПОЛИПРОПИЛЕН : Тази зарядно устройство ще захранване на плоча е изработена от висококачествен полипропилен.Това ще направи вашата маса за хранене или за парти елегантните и шикозни. ★ КАЧЕСТВО И ИЗРАБОТКА : Ние използваме нова технология Eletroplating и много се гордеем с качеството и изработка на нашите продукти.Вниманието към дизайна и материалите, е наш приоритет. ★ Във ВСЕКИ СЛУЧАЙ : за да празнуват празници и са поканени вечери, сватби, сватбени душове, използване в ресторанта и т.н. ★ зарядно устройство ще захранване на Всяка плоча е с диаметър 13 см. ★ ЛЕСНО ГРИЖА : Просто избършете с кърпа или гъба.Лек размер позволява лесно да организирате, за носене и съхраняване.Тези основи не са подходящи за микровълнова печка или миялна машина. ★ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ПОЛИПРОПИЛЕН : Тази зарядно устройство ще захранване на плоча е изработена от висококачествен полипропилен.Това ще направи вашата маса за хранене или за парти елегантните и шикозни. ★ КАЧЕСТВО И ИЗРАБОТКА : Ние използваме нова технология Eletroplating и много се гордеем с качеството и изработка на нашите продукти.Вниманието към дизайна и материалите, е наш приоритет. ★ Във ВСЕКИ СЛУЧАЙ : за да празнуват празници и са поканени вечери, сватби, сватбени душове, използване в ресторанта и т.н. ★ зарядно устройство ще захранване на Всяка плоча е с диаметър 13 см ★ ЛЕСНО ГРИЖА : просто избършете с кърпа или гъба.Лек размер позволява лесно да организирате, за носене и съхраняване.Тези основи не са подходящи за микровълнова печка или миялна машина.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти