0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
HNDTM 6 БР. Набор от Инструменти За Пчеларството,Ръкавици За Пчеларството,Smokehouse За Пчеларството,А За Пчелите,Дръжка За Рамка на Пчеларството,Стъргало За Пчеловодческ?

HNDTM 6 БР. Набор от Инструменти За Пчеларството,Ръкавици За Пчеларството,Smokehouse За Пчеларството,А За Пчелите,Дръжка

BGN 18.07
Налично за поръчка

Наличност

ЗДРАВ СТЪРГАЛО _BOS_ Материали от неръждаема стомана,високо качество и висока интензивност,здрав и сверхпрочный,устойчивост на корозия и лесен за съхранение. - Дръжка дограма пчелен кошер - Изработени от неръждаема стомана, антикорозионна, здрава.Описание : Отличен стартов комплект - С този набор от инструменти 6шт, можете да започнете да пчеларството с лекота.Чудесен инструмент за пчеларството,за почистване на пчелен на корпуса,което прави работата си ефективно.Пушач лесна и безопасна за използване.КОМПЛЕКТ ЗА ПЧЕЛАРСТВОТО◆С помощта на ръководството за сектора на пчеларството от 6 части, можете лесно да започнете пчеларството.Всички материали на трайни и качествени.Можете да вземете рамка, която остана на място с една ръка, а другата да я обработват монтировочным инструмент, докато тя не ще излезе лесно.А ЗА КОШЕРИ _BOS_ Мини ясла, за да влезете в пчеларството може да бъде бързо и лесно изпълнена, без да пречи на вашата колония!!.МАТЕРИАЛ на ПРОДУКТА _BOS_ Тези продукти са изработени от неръждаема стомана, дърво и пластмаси.Отличен за аутопсия на потънали обекти от клетки, които не може да се отвори с нож. - Инструмент за скрепер кошера от неръждаема стомана - с Материали от неръждаема стомана,високо качество и висока интензивност,здрав и сверхпрочный,устойчивост на корозия и лесен за съхранение.Това е един от добрите инструменти за вас при проверка на кошера. - Пушач пчелен кошер - Нов обновен пушач пчелен кошер с по-широк и здрав боттоном от неръждаема стомана.Защитен кожух, който заобикаля пушач, помага за предотвратяване на изгаряния.Всички материали на трайни и качествени.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти