0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Магически Мастило Тетрадки за Деца, за Многократна употреба Ръкописни Листове книга за предучилищна Канали Шаблон за Дизайн и Почерк Помощ Магическа Практика Тет?

Магически Мастило Тетрадки за Деца, за Многократна употреба Ръкописни Листове книга за предучилищна Канали Шаблон за Дизайн

BGN 8.72
Налично за поръчка

Наличност

【Магически мастило】 : Съответната бензиностанция използва магически мастило, тя може автоматично да обесцвечиваться в рамките на 30 минути след написването, така тетрадката може да се използва повторно. 【Поправете метод за задържане на химикалки】 : Всяка книга е подробно описание на това, как да се запази дръжката, и се предоставя на силикон ръкопис, за да помогне на децата да овладеят метода на задържане дръжки. 【Комплект тетрадки 4 в 1】 : Включена английска буква,събиране и изваждане,интересна фигура,номер 1-100. 【Лесно да практикувате】 : Тетрадка имат триизмерен дизайн на шаблон на канали,което е удобно за децата да овладеят писмо. 【Високо качество】 : Хартия, дебела и не е лесно пачкается.Чудесно за детски писма.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти